Siirry sisältöön

Ystäväni Molly

21 tammikuun, 2013

Haluan kertoa teille erittäin hyvästä ystävästäni Mollysta. Tapasin Mollyn noin vuosi sitten, mutta meistä on tullut jo erittäin läheisiä. Molly on yksinkertaisesti niin mahtavaa seuraa ja niin mahtava tyyppi. Mollyn kanssa voi jutella mistä vain ja hän kuuntelee aina. Molly ymmärtää mua täydellisesti ja on ihan samalla aaltopituudella. Mollyn seurassa on aina hauskaa ja hän keksii aina kaikkea jännää. Kaikki muutkin tulevat Mollyn kanssa tosi hyvin juttuun ja Mollylla onkin tosi paljon tuttuja ja ystäviä. Vaikka mennään mihin tahansa isompaan kaupunkiin niin näen heti, että Mollyn tuntevat monet muutkin siellä. Tähän mennessä siis olemme tavanneet aina vain bile-iltoina, baarissa. Ja Molly sopiikin siihen ympäristöön täydellisesti. Molly on kaunis, puhelias, energinen ja rakastaa tanssimista. Ja Molly rakastaa kaikkea ja kaikkia. Molly innostaa aina mutkin tanssimaan ja nauttimaan olostani täysillä. Itse asiassa Mollyn seurassa muutun hieman erilaisemmaksi, mutta paremmaksi versioksi itsestäni. Olen sosiaalisempi, iloisempi, onnellisempi. Molly avaa omatkin silmäni näkemään maailman eri lailla, erottamaan pienetkin upeat yksityiskohdat, kuulemaan musiikin hienot vivahteet, näkemään valot terävämmin.
Onhan Mollyllakin tietysti huonot päivänsä. Silloin hän ei ole ihan niin hyvää seuraa ja saatan miettiä seuraavana päivänä, että olisin voinut jättää Mollyn tapaamisen väliin kokonaan. Liikaa Mollya on myös liikaa. Mollya voi tavata vain joka toinen viikko tai mieluiten vähän harvemmin.
Mutta sitten kun taas tapaamme, en voi muuta kuin hymyillä. Tai oikeastaan nauraa ja halata Mollya.

Oletko sinä tavannut Mollyn?

From → Uncategorized

3 kommenttia
  1. Nimetön permalink

    Molly makes me want to dance 😉 Hyvä blogi luin kaikki kirjotukset ja jään kyllä seurailemaan! Ja voi kyllä olen tavannut Mollyn 🙂

  2. hannar permalink

    samaistun ja jään varmasti seuraamaan blogiasi jatkossa! parhaimpia löytöjä pitkään aikaan 🙂

  3. Nimetön permalink

    mielenkiintonen blogi! 🙂

Jätä kommentti

PsykeAnonyymi

Anonyymi psykedeelien ja muiden tajuntaa laajentavien aineiden satunnainen käyttäjä.