Siirry sisältöön

Koukussa

23 tammikuun, 2013

Olen koukussa herkkuihin, erityisesti suklaaseen. Olen myös koukussa Facebookiin, kuumiin suihkuihin, musiikkiin, tanssimiseen, alkoholiin, juhlimiseen. En voisi elää ilman niitä. Ja olen koukussa huumeisiin. Mutta huumeita ei todellakaan ole pakko saada koko ajan. Ja vaikka nytkin kotona on aika monta ekstaasipilleriä, en aio käyttää niitä ainakaan pariin viikkoon. Sen sijaan on ihan pakko päästä tanssimaan ja bilettämään, mielellään joka viikonloppu. Arki on niin tylsää, samanlaista, harmaata. Pakko saada väriä, ääntä, valoa, liikettä, ihmisiä, naurua.
Olin kolme viikkoa ilman biletystä, ja meinasin tulla hulluksi. Ihan oikeasti mieliala laski, olin kärttyinen, masentunutkin. Ja sitten se, kun vihdoin pääsee juhlimaan. Kun kaverit tulee meille, avaan ensimmäisen siiderin, ja kun tietää että myöhemmin saa vielä yhden hyvän esson. Oli NIIN mahtava fiilis, hyvä olo, en voinu lakata hymyilemästä, nauramasta.

Se oli viime lauantaina ja nyt on keskiviikko. Oon miettiny ensi viikonloppua ja sitä, mitä tehdään silloin. Huumeet on pyörineet jatkuvasti ajatuksissa. Ja varsinkin se, pitäisikö pitää taukoa. Olenko liian innoissani niistä nyt? Tai ylipäätään. Kunnon bileviikonlopun jälkeen menee aina pari päivää ennen kuin olo normalisoituu. Yleensä siis surffailen alkuviikon netissä selaillen mm. psyvaultin sivuja, lukien kokemuksia, mielipiteitä, tietoa. Ja sitten yleensä torstaina huomaan palaavani normaaliin elämään, ajattelevani jotain muutakin. Joka kerta se ei ole mennyt niin, mutta yleensä.

Huumeet vaan on mulle todella positiivinen asia. On ollut jo pari vuotta sellainen olo, että elämä junnaa vaan paikallaan, mitään ei tapahdu, tylsää. Sitten tutustuin huumeisiin ja sain elämääni jännitystä. Masennuskin lähti pitkäksi aikaa kokonaan huumeiden käytön aloittamisen jälkeen.

En kuitenkaan halua jäädä huumeisiin liikaa kiinni. Haluan ja aion pitää käytön vain viihdekäyttönä. En siis ota viikolla, ellei ole joku erikoistapaus. Otan vain max. kerran viikossa. Enkä ihan joka viikko. Ja pidän järjen päässä, en vedä övereitä tai vaarallisia komboja, otan aina hyvin selvää erilaisista naksuista ja testaan varovasti itselle uusia huumeita. Hoidan työt, opiskelut, liikunnan, arjen. Pidän raha-asiat järjestyksessä. Niin, että voi sitten hyvällä omallatunnolla ottaa silloin tällöin, nauttia elämästä täysillä kun siltä tuntuu.

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Jätä kommentti

PsykeAnonyymi

Anonyymi psykedeelien ja muiden tajuntaa laajentavien aineiden satunnainen käyttäjä.