Siirry sisältöön

Alkoholista ja tanssimisesta

5 helmikuun, 2013

Juon alkoholia aika maltillisesti. Yleensä riittää kolme tai neljä puolen litran siideriä koko illaksi. En halua olla räkäkännissä vaan nauttia olosta niin, että pysyy järki kuitenkin päässä. En halua oksentaa, örveltää ja näyttää ääliöltä. Inhoan lisäksi krapulaa yli kaiken enkä siksikään halua ottaa paljon. Yleensä kärsinkin maksimissaan päänsärystä ja väsymyksestä seuraavana päivänä.

Aloitan juomisen yleensä yhdeksän aikaan illalla. Juon noin yhden siiderin tunnissa ja baariin mennään kahdentoista aikaan. Baarissa juon maksimissaan yhden siiderin tai sitten aloitan heti juomaan pelkästään vettä. Baariin mennessä on siis paras nousuhumala päällä ja heti onkin pakko päästä tanssimaan. Alkoholi poistaa mukavasti estoja eli ei enää kiinnosta mitä muut ajattelee ja tanssinko ihan täydellisesti. Pääasia on, että mulla on itsellä hauskaa ja nautin olostani. En todellakaan halua vaan vähän keinua tanssilattialla vaan hypin, pompin ja tamppaan kunnolla. Tanssiminen käykin ihan liikunnasta. Enkä kai ihan huonosti kuitenkaan tanssi, koska monesti mulle on tultu sanomaan, että tanssin hyvin. Alkoholi piristää ja jaksankin yleensä alkoholin voimin tanssia koko illan. Vaikka en juo enää baarissa lisää, alkoholin positiiviset vaikutukset kestää koko illan. Pilkun aikaan olen jo selvinnyt jonkin verran ja sitten on kiva lähteä kotiin nukkumaan ilman huonoa oloa.

Koska tykkään tanssia, mulle paras huume on piristävä huume. Siksi tykkään oikeastaan enemmän alkoholista kuin ekstaasista, jos miettii tanssimista. Jos ekstaasissa ei ole piriä joukossa (tähän mennessä ei vielä ole ollut), se vetää aika rennoksi ja olon löysäksi. Oikein ärsyttää, ettei meinaa jaksaa tanssia, vaikka musiikki kuulostaa tosi hyvältä ja olo on muuten mahtava. Oonkin ajatellut, että ekstaasia voisi joskus kokeilla ihan vaan miehen kanssa kotona ollessa, käpertyä peiton alle lämpimään ja keskittyä nauttimaan. Tanssimisessa piri on sitten ihan paras. Ei taatusti väsytä vaan jaksaa tanssia ihan koko ajan. Saatiin nyt vihdoin piriä, joten ensi viikonloppuna voisi maistella sitä pitkästä aikaa. Täytyy vaan ensin parannella viime viikonloppuna tanssimisesta kipeytyneitä jalkoja.

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Jätä kommentti

PsykeAnonyymi

Anonyymi psykedeelien ja muiden tajuntaa laajentavien aineiden satunnainen käyttäjä.