Siirry sisältöön

Wonder pirillä

12 maaliskuun, 2013

Oltiin kaveriporukalla lauantaina Wonder festareilla Serenassa. Ekat Serena-bileet ja mahtavaa oli! Harmitti vaan, kun ei voitu olla molempina päivinä. Ilta loppui jälleen kerran liian pian.

Meillä oli siis piriä ja yhdellä lisäksi esso. Muut ei olleet saaneet mistään ja itse en uskaltanut viedä paikan päälle, kun oltiin peloteltu koirilla. Eihän siellä mitään koiria ollut ja myyjiäkin oli kuulemma ollut paikalla useampia, mutta kaikki myytävä oli jo mennyt kun löydettiin yksi namusetä. 🙂 Itseä ei haitannut yhtään, meno ja fiilis oli mahtava muutenkin.

Hotellilla otin 0.2g viivat ja tunsi kun alkoi nousta. Kylmät väreet, puheliaisuus ja vilkkaus lisääntyi. Ja se ihana ”hyvää huomenta -fiilis” eli tuntui kuin olisi vasta nyt herännyt. Kaikki näytti kirkkaammalta ja terävämmältä. Otin vielä pommilla 0.1g just ennen perille pääsyä. Hyvin jaksoi bailata, tosin itselle toi bilefiilistä myös alkoholi, jota join 5×0.33. Ja vettä meni paljon. 🙂 Sen verran aikaisin oli tullut otettua ja olin siinä kaksi tuntia välissä juomatta alkoholia, että alkoi kahdentoista aikaan tulemaan laskut/laskuhumala. Heikotti, jalat oli lötköt ja oli pakko vaan mennä istumaan, vähän huono olo ja vatsassa kiersi. Säikähdin jo, että nytkö loppui biletys mun osalta. Mulla oli siinä vaiheessa enää neljä polettia, jotka ei riittäneet ruokaan ja kun kävin katsomassa tarjontaa niin kasvissyöjälle olisi ollut tarjolla vaan pari salaatinlehteä ja tomaattiviipaletta, ei kiitos. Otin sitten veden ja siiderin ja join ne aika nopsaan. Ja onneksi olo korjaatuin niillä ja jaksoi taas tanssia!

Neljän maissa olin jo takas hotellilla ja nukkumassa. Ei ollut mitään vaikeuksia saada unta, vaikka eräs meistä ei saanut nukuttua silmällistäkään koko yönä. 🙂 Ei myöskään mitään jälkioloja, henkisiä tai fyysisiä ja seuraavatkin yöt on nukuttu ihan hyvin eikä mitään morkkista ole. Kiva reissu!

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Jätä kommentti

PsykeAnonyymi

Anonyymi psykedeelien ja muiden tajuntaa laajentavien aineiden satunnainen käyttäjä.