Siirry sisältöön

Random naksuja

17 maaliskuun, 2013

Itsellä oli eilen hirveä bilefiilis ja halusin tanssimaan. Kukaan muu ei oikein ollut innostunut paitsi eräs meidän kaveri pyyteli meitä hirveästi yksiin bileisiin. No, selvisi paikan päällä, että hän oli saanut käsiinsä essoja ja tarjosi meille kaikille puolikkaat. Vähän epäileväisiä oltiin, kun hänellä vähän huonot kontaktit eikä ennenkään mitenkään hyvää tavaraa ollut saanut. Ja olisi jo siinä vaiheessa pitänyt tajuta, kun kysyin että minkä värisiä ja mikä kuvio ja mitä tietää näistä kyseisistä napeista ja kun ei oikein osannut sanoa mitään. Paitsi että tietysti hänen kaverinsa oli testannut ja kuulemma olivat todella loistavia. Joo niin varmaan…

Oltiin kuitenkin innostuneita ja haluttiin maistaa. Kaveri antoi meille kaikille puolikkaat ja yritin sitten omaani tarkastella lähemmin. Väri oli sininen ja puolikkaassa näkyi jotain todella pienellä fontilla, ehkä numeroita, kaksi nollaa tai kahdeksikko? Tyhmä kun olin niin päätin kuitenkin ottaa sen. Sen jälkeen kun olin nielaissut omani niin poikaystäväni alkoi vasta tarkastella omaansa ja hänellä olikin sitten ihan erivärinen nappi. Kysyttiin sitten tältä kaverilta niin kuulemma oli kahta erilaista. Hän itse oli ottanut samanlaisen kuin minä ja oli kuulemma tosi pirteä ja meno päällä.

No, me poikaystävän kanssa sitten alettiin odottelemaan vaikutuksia. Joita ei tullut. Tuli siinä vielä pientä kränää niin fiilikset lähti aika totaalisesti. Muut halusi lähteä baariin ja siellä sitten istuin tympääntyneenä pari tuntia. Näistä toisista valkoisista oli kuulemma tullut jotain pientä vaikutusta, ei kuitenkaan mitään mdma:n viittavaa. Ehkä pientä sekavuutta, tokkuraisuutta. Toisella kaverilla puolestaan vilkkaus lisääntyi eikä millään malttanut olla paikallaan. Itse ihmettelin baarissa kun minulla pupillit hieman laajeni, ajattelin että mitä ihmettä kun ei mitään vaikutuksia ollut. Lähdettiin sitten ajelemaan kotiin.

Ja kappas, autossa olo muuttui. Olin edelleen ihan selvä, mutta puhe alkoi kangertelemaan ja sössötin, puhuin ihan hassuja. Naureskelin tälle, kun olo oli tosiaan ihan vesiselvä! Sitten alkoi kädet elämään ihan omaa elämäänsä, sormet koukisteli, kädet teki kaikkia kuvioita ilmassa jne. Ja silmät laajeni, tuijotin vaan eteenpäin yhteen pisteeseen oikeastaan näkemättä mitään. Välillä laitoin silmät kiinni ja olo oli oikein mukava. Välillä tuli kamalan kylmä! Parasta oli kosketella omia kasvoja, tuntui aivan mahtavalta! Hiplasin myös poikaystävän kasvoja ja muutenkin halusin vaan olla ihan hänen lähellään. Pystyin kuitenkin halutessani skarppaamaan ihan täysin. Tässä vaiheessa siis pillerin ottamisesta oli jo kulunut kolme ja puoli tuntia, joten ei voinut vaikutukset alkaa vasta nyt. Ajattelinkin, että olin baarissa vaan skarpannut koko ajan ja nyt autossa rentouduin ja pääsi vaikutukset läpi. Musiikki kuulosti kivalta ja tanssin vähän aikaa. Sitten alkoi väsyttää ja kun menin nukkumaan niin uni tuli heti. Ja nukuin neljästä puoli neljään iltapäivällä! Vastaavaa ei ole koskaan ennen käynyt. Aamulla (tai siis iltapäivällä) kun heräsin niin pää oli vähän kipeä. Ilmeisesti jotain psykedeeliä oli sitten ollut? Mutta ainakin on nyt selvää, että tältä kaverilta en kyllä ota enää mitään aineita koskaan. Tai muutenkaan en aio ottaa enää mitään, jota en ole tarkistanut esim. pillreportsista ensin.

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Jätä kommentti

PsykeAnonyymi

Anonyymi psykedeelien ja muiden tajuntaa laajentavien aineiden satunnainen käyttäjä.