Siirry sisältöön

Koira paratiisissa

24 maaliskuun, 2013

Oltiin eilen Paradise-festareilla Caribiassa. Festarit alkoi ysiltä, mutta oltiin himpun verran myöhässä, joten jouduttiin sitten tietysti just pahimpaan ruuhkaan. Jonotettiin siinä sisällä kun yhtäkkiä huomaan koiran jaloissani. Eka ajatukseni koiraihmisenä on, että onpas ihana koira, kukahan on ottanut koiran mukaan. Ja sitten tajuan. 😀 Koira tuli ensin nuuhkimaan minun käsiäni, sitten siirtyi nuuhkimaan meidän muuta seuruetta. Olin just sitä ennen ottanut pommilla 0.2g piriä ja varmaan haistoi sen kädestäni. Lisäksi yksi meidän seurueesta oli just ennen sisälle menoa polttanut autossa sauhua ja varmaan meidän kaikki vaatteet haisi vähän savulta. Plus että yhdellä meistä oli esso kädessä ja toinen oli käärinyt kaksi essoa folioon ja piti niitä suussaan juuri vastaavan varalta, että pystyy sitten tarvittaessa nielaisemaan nopeasti. Iski siinä vähän paniikki, mutta onneksi koira lähti heti pois. Siinä sitten tulisilla hiilillä jonotettiin loppuun saakka. Itsellä tosin ei mitään hätää, kun minulla ei mitään mukana, mutta toiset jännitteli. Ei oltu oikein varauduttu, kun ei Wonderissakaan ollut koiria ollut. Ensi kerralla fiksummin.

Paitsi meni kyllä lopullisesti luottamus huumekoiriin! Toissa kesänäkin oltiin yksillä festareilla ja siinä istuskeltiin ja polteltiin jointtia niin eikös yhtäkkiä ilmesty koira siihen ihan meidän viereen. Nuuski siinä maata ja onneksi poikaystävä huomasi sen ja nosti mut äkkiä ylös ja lähti viemään toiseen suuntaan. Katseltiin niin siellä se koira pyöri vielä jonkin aikaa, mutta ei siis ollut haistanut meitä vaikka poltettiin ihan sen vieressä! Ja kai nytkin sen olisi pitänyt haistaa, kun melkein kaikilla jotain huumeita hallussa tai juuri äsken käsitellyt!

Muuten oli ihan kivat pippalot. Tanssin viisi tuntia melkein taukoamatta. 🙂 Toisilla oli uusia keltaisia ferrareita ja kuulemma toimi ihan mukavasti. Itse en taaskaan halunnut ottaa essoja, kun tykkään enemmän piristä niin jaksaa tampata. Nollakakkonen riitti kivasti, kun otin sen ysin maissa ja kolmen aikaan vasta alkoi tuntua, että nyt vois olla hyvä aika lähteä kotiin.

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Jätä kommentti

PsykeAnonyymi

Anonyymi psykedeelien ja muiden tajuntaa laajentavien aineiden satunnainen käyttäjä.