Siirry sisältöön

Keltaiset ferrarit

30 maaliskuun, 2013

Kahden kuukauden tauon jälkeen essoja (parin viikon takaisia random-naksuja ei lasketa, koska niissä ei ainakaan mdma:ta ollut)! Otin kokonaisen ferrarin, vahvuus näissä oli keskitasoa. 40 minuutin jälkeen alkoi vaikuttaa. Nousut oli aika miedot ja mukavat ja jatkui suht kauan. Hauskinta on se, kun basso alkaa kuulua yhtäkkiä tosi voimakkaasti niin että oikein näkee miten seinätkin tärisee sen voimasta. 🙂 Mentiin aluksi tanssimaan, mutta baari oli todella tyhjillään koko illan, joten pääasiassa istuttiin vaan. Vähän oli häiritsevää, kun tuntui että itse on siellä oikein silmätikkuna, pupillit lautasina ja silmät selällään.

Jossain vaiheessa tuli fiilis, että pakko jutella joillekin uusille ihmisille ja jäinkin sitten yhden pojan kanssa juttelemaan. Kertoi, että on hakemassa poliisikouluun. 😀 En silti tiedä huomasiko musta mitään… Siinä vaiheessa oli sellainen olo, että ei yhtään kiinnosta mitä ihmiset ajattelee. Ja tuntui myös, että puolet baarin asiakkaista olisi kans ottaneet jotain, mutta onneksi tajusin, että se johtuu vaan omista nousuista. Pidin siis aika matalaa profiilia.

Buustasin puolikkaalla ja kun ne nousut alkoi, oli pakko mennä vessaan vaan istumaan pöntölle ja nauttimaan. Hiplasin itseäni ja siinä vaiheessa tuli kamala ikävä poikaystävää, joka ei tällä kerralla ollut mukana. Ei koskaan ollut tuntunut kosketus niin hyvältä! Yritin tekstata, mutta katsetta ei pystynyt tarkentamaan niin eihän siitä tullut yhtään mitään kun ei nähnyt mitä oli jo kirjoittanut. Olin varmaan yli puoli tuntia vessassa, olo oli taivaallinen! Ilta loppui ihan liian pian ja koska oltiin otettu essot aika myöhään, pilkun aikaan olin vielä aika oloissa. Siitä taksiin ja kotiin ja poltin vähän pilveä, olo ei ainakaan selvinnyt yhtään! 😀

Kaiken kaikkiaan oli hauska ilta! Uni ei tosin meinannut millään tulla, olisiko joukossa sitten kuitenkin ollut vähän piriä. Valveunia näki vähän väliä, mm. pastellinsävyisiä kaneja rivissä. 😀 Ennen nukkumaanmenoa oli sellainen fiilis, että heti huomenna uudestaan. Onneksi aamulla herätessä tajusi, että se ei varmaan olisi kovin järkevää. Tosin ensi kerralla en meinaa pitää näin pitkää taukoa. Tämä pitkä tauko johtui siitä, että oli ollut kaikkia hyviä bileitä, joissa halusin keskittyä tanssimiseen ja se onnistuu paljon paremmin pirin kanssa kuin essoissa. Yleensä se tanssiminen on ihan parasta ja syy lähteä baariin, mutta nytkin tuli taas huomattua, että kävi vaan pyörähtämässä lattialla ja muuten istuskeli koko illan. Muutenkin oli jo unohtanut aika hyvin, miltä essot tuntuu ja mitä kauemmin viime kerrasta tuli, sitä enemmän jännitin niiden ottamista. Nytkin kun olin ottanut esson, tärisin vaan joku puoli tuntia ja siis varmaan just jännityksestä, ennen kuin se sitten alkoi vaikuttaa. Yhdessä vaiheessa muuten tajusin unohtaneeni poikaystäväni! Se oli aika järkytys. Toisaalta silloin oli just parhaimmat nousut päällä, eikä muistanut kyllä yhtään mitään muutamaan omasta elämästä, oli vaan se mahtava olo, johon keskittyi täysillä!

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Jätä kommentti

PsykeAnonyymi

Anonyymi psykedeelien ja muiden tajuntaa laajentavien aineiden satunnainen käyttäjä.