Siirry sisältöön

White Sensation 2013

11 heinäkuun, 2013

Lauantaina oli kauan odotetut bileet Amsterdam Areenalla. Damissa varsinkin ilta-aikaan oli suunnilleen joka kadunkulmassa tullut joku kaupittelemaan huumeita, kokaa ja essoja lähinnä. Päätettiin sitten yhdeltä tyypiltä ostaa molempia. Ostettiin myös kiskalta testerit ja essotesti näytti mdma:ta. Kokatesteri oli joku vääränlainen eikä näyttänyt oikein. Oltiin tosin mietitty, että mahdettiinkohan meitä kusettaa ja myydä jotain paskaa. ”Kokaiinista” lähti kyllä kielestä tunto, kun sitä maistoi ja kaveri väitti sen myös piristävän. Itse kokeilin vähän, mutta ei kyllä todellakaan toiminut, joten jotain paskaa oli ja roskiin meni loput.

Otettiin naksut mukaan bileisiin ja jännitettiin turvatarkastusta. Mietittiin kuitenkin, että hei, täähän on Amsterdam, kai täällä on vähän lepsumpaa kuin Suomessa. No, ei ollut. Käskivät tyhjentää taskut ja tunnustelivat kropan. Naisilta tarkistettiin jopa rintsikat, ettei siellä ole mitään huumepussukkaa! Pidin nappia kädessä ja olin koko ajan valmis pudottamaan sen maahan. Samassa kädessä pidin sisäänpääsylippua. Nainen käski mun mennä haara-asentoon ja tunnusteli hieman. Sanoi, että voin heittää sisäänpääsylipun roskiin. Ei tutkinut taskuja vaan kysyi vaan, mitä mulla oli niissä. Pääsin saman tien jatkamaan matkaa. Luulen, että etsivät vaan diilereitä ja aseita. Yksi meidän porukasta oli kylläkin säikähtänyt tarkistusta ja heittänyt oman nappinsa menemään.

No, olin siinä vaiheessa ihan selvä vielä ja menin heti tilaamaan juomaa. Hinnat oli suolaiset ja alkoholin määrä juomissa olematon. Valkoviinillä kuitenkin sai pienen nousuhumalan aikaan. Olin kuitenkin ihan poikki, kun oltiin koko päivä kävelty kaupungilla ja vielä rakot jaloissa niin pääasiassa aluksi istuttiin ja katsottiin meininkiä. Oltiin tultu niin aikaisin, ettei bileet edes olleet vielä alkaneet, kerrankin niin päin.

Oli kyllä niin upea paikka! Valtavasti ihmisiä (40000-50000), kaikilla valkoiset vaatteet. Upea valoshow ja lavasteet! Hyvää musiikkia, vaikka aluksi ei ollut kovin menevää. Kaikilla ihmisillä oli sisään tullessa jaettu rannekkeet, jotka vilkkui samaan aikaan, välillä sinisenä, välillä vihreänä, punaisena, keltaisena. Niin kuin olisi tähtitaivasta katsonut, kun katsoi ylhäältä istumapaikalta ympäri areenaa.

Päätettiin sitten vihdoin ottaa napit. Menin vessaan ja puraisin napin puoliksi, koska ei ollut tietoa, kuinka vahvaa on. Kyseessä oli pinkki Dolce & Cabbana, josta ei ollut löytynyt oikein tietoa pillreportsista. Puolikkaalla uskalsi kuitenkin ottaa riskin. Laitoin puolikkaan suuhun ja se liukeni heti jauhoksi. Odotin jo valmiiksi irvistäen voimakasta makua – jota ei koskaan tullut! Värjättyä perunajauhoa siis! Voi että kun vitutti!! En tajua, miten testerikin oli näyttänyt väärin. Meni jotenkin fiilikset sitten koko iltaan, kun olin jo onnistunut hankkimaan laskuhumalankin. Olin vaan odottanut niitä esso-oloja, jotka olis sopineet täydellisesti siihen paikkaan. Ne kaikki valot, se musiikki ja ihmiset ja se tunnelma! Kyllä muuten harmittaa vieläkin ihan älyttömästi. Että piti olla niin tyhmä, että ei ollut hoitanut asioita paremmin, että joku viitsii huijata. Ehdottomasti mennään ensi vuonna uudelleen ja kysytään Amsterdamissa jonkin aikaa asuneelta (huumeita käyttävältä) kaverilta, mistä saisi hyviä naksuja.

Osa meidän porukasta lähti sitten jo kahdelta kotiin, toinen osa neljältä. Päätin itse vielä nauttia illasta ja vedin kunnon kännit nopeaan tahtiin ja tanssin noin tunnin ihan täysillä. Mutta jotenkin se fiilis ei vaan missään vaiheessa kolahtanut. Ehkä se, kun ei ne ihmiset olleet niin täysillä mukana kuin esim. Whiteoutissa. Muistan, että siellä tanssilattialla kaikki veti ihan täysillä. (Tai sitten ne bileet vaan vaikutti paremmilta, kun oli itsellä niin mahtavat pirifiilikset.) Tietysti tuollakin oli tosi monella kova meno, mutta sitten taas oli myös paljon niitä, jotka vaan huojui tai istui. Yllättävän eri-ikäistä porukkaa oli kyllä, vanhoja mummoikäisiä ihmisiäkin! 🙂 Ehkä eniten vaikutti se, kun ei ollut vaan tarpeeksi sekaisin. Tuli vielä huono olokin lopuksi.

Kaiken kaikkiin aivan tosi upean näköiset bileet ja olin ihan tyytyväinen vaan istuskellessa ja katsellessa ympärille. Ja lopuksi siis sain sen tunnin bilefiilistä. Mutta pieni harmitus jäi.

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Jätä kommentti

PsykeAnonyymi

Anonyymi psykedeelien ja muiden tajuntaa laajentavien aineiden satunnainen käyttäjä.