Siirry sisältöön

Ekstaasia tyttöjen kesken

16 heinäkuun, 2013

Ollaan siis yleensä oltu kolmestaan liikkeellä: minä, mun poikaystävä ja sen kaveri. Poikaystävän kaveripiirissä aika moni on huumemyönteisiä eli polttaa ainakin sauhua, jos ei muuta. Oltiin tällä kertaa liikkeellä vähän isommalla porukalla eli tän meidän ”perusjengin” lisäksi yksi toinen poikaystävän kavereista sekä hänen uusi tyttöystävänsä (joka ilmeisesti on menneisyydessään käyttänyt aika paljonkin huumeita). Meillä kolmella oli alla piriä ja huomasi kyllä pälätyksen määrästä taksissa. 🙂 Olin itse ihan adhd enkä meinannut millään malttaa istua paikallaan vaan olisin heti halunnut lähteä yökerhoon tanssimaan. Mentiin kuitenkin terassille juomaan yhdet ja sain siinä sitten suostuteltua tämän porukan toisen naisosapuolen lähtemään mun kanssa tanssimaan. Lupasin hänelle puolikkaan een ja tarvittaessa piriä.

Erkannuttiin miehistä ja suunnattiin yökerhoon. Olin siinä vaiheessa juonut myös kolme pientä siideriä ja päällä oli kiva nousuhumala ja olin jutusteltupäällä ja tosi hyvällä mielellä. Siis kertakaikkisen kivaa päästä välillä tyttöjen kesken bailaamaan huumepäin! Nielaistiin matkalla puolikkaat eet (enempää ei ollut mukana). Maku oli ihan kamala ja siihen vielä oikein kiinnitti huomiota, kun vertasi Sensationissa ottamaani feikkiin. Olin kaivanut varastoista keltaisen ferrarin, jota siis ollaan käytetty monta kertaa ennenkin. Nyt alkaa olla essovarastot jo aika tyhjänä, joten pitäisi käydä ostamassa vähän lisää…

Oli perjantai-ilta ja paikkakunnalla vielä tapahtumaa, mutta silti baari oli melkein tyhjä. Saatiin sisään tullessa ilmaiset drinkit ja istuttiin juomaan ja katselemaan meininkiä. Tanssilattia oli vielä melkein tyhjä. Baarista sai glow-rannekkeita, joita haalittiin runsaasti ranteisiin. 🙂 Samalla juteltiin niitä näitä. En N:ää vielä kauhean hyvin tuntenut, joten kyselin vähän hänen huumeiden käytöstään. Kertoi, että on eetä ottanut pari kertaa aiemmin ja viimeisestä kerrasta on noin kolme vuotta aikaa.

Mentiin hetken päästä tanssimaan, kun tanssilattia alkoi täyttyä. Olin ihan fiiliksissä! Pian N sanoi, että esso alkaa vaikuttaa. Tanssittiin vielä vähän aikaa ja mentiin sitten baarin yläkertaan istumaan. Kävin hakemassa meille isot vesilasit ja juotiin niitä. N oli aika hiljainen, itsellä oli sellainen ihan ok fiilis. Ajattelin, että mennään N:n mukaan tänään ja katson vähän hänen peräänsä. Kerroin, missä vessa sijaitsee, kun N ei ollut aiemmin käynyt kyseisessä baarissa. Pian N sanoikin haluavansa mennä oksentamaan ja sanoi, että jos tuntuu olevan vessassa liian kauan niin tulen katsomaan, onko kaikki kunnossa. Itsellä ei ee ollut vielä alkanut ollenkaan vaikuttaa.

Istuskelin vähän aikaa yksin ja omatkin olot alkoi jo puskea päälle 45 jälkeen naksun nielaisemisesta. Menin hetken päästä vessaan viemään N:lle vettä. Pyysin päästä samaan vessakoppiin ja N kertoi oksentaneensa. Istuskeltiin siinä jonkin aikaa (N pöntön kannella ja minä lattialla), lähinnä hiljaa ja vaan nautiskeltiin nousuista. Että osasikin olla hyvä olo, vaikka alla oli vain puolikas ja vielä suht laimeita ferrareita! Tosin en kovin sekaisin mennyt, vai olisikohan se johtunut aasta?

Pian nousut oli tasoittuneet ja mentiin takaisin istumaan. N puhui kovasti, että nyt voisi jo mennä tanssimaan, mutta päädyttiin lopulta istumaan koko loppuilta. N:lle tuli kamalan kylmä, vaikka itse hohkasin kuumuutta. Päädyin sitten ensin istumaan ihan N:n viereen lämmittääkseni ja heitin sitten käteni hänen ympärilleen ja otin vielä hänen toisen kätensä käteeni. N oikein tärisi. Oli ihanaa, kun pystyi olemaan niin lähellä melkein tuntematonta tyttöä ihan luonnollisesti. Mutta naureskelinkin, että näyttää muista baarissa olijoista varmaan aika järkevältä touhulta. 😀

Ilta meni nopeasti. Vaihdettiin välillä istumapaikkaa ja kävin välillä yksikseni tanssimassa pari biisiä. N istuskeli silmät puoliummessa ja kuskasin hänelle välillä vettä ja muistutin juomaan, kävin hakemassa takinkin narikasta. Oli kiva huolehtia toisesta. Itsellä oli suht energinen olo, vaikkakaan hirveä hinku ei ollut tanssimaan. Vaikutukset ei kestäneet kovin kauan, varmaankin kaksi tuntia. N:llä vaikutukset oli selkeästi omiani voimakkaammat, hän kävi toisenkin kerran oksentamassa. Juttelin sillä aikaa kahden humalaisen tytön kanssa. Oli ihanan rento fiilis ja tuntui, että kaikki tykkää musta ja oli helppoa jutella muille, kun normaalisti olen aika sulkeutunut.

Taksilla kotiin ja siinä vaiheessa tuli laskut. Siis taas se järjettömän toivoton, masentunut olo. Vannoin jälleen kerran, että nyt loppui een vetäminen! Yritin ajatella kaikkea kivaa, mutta pää ei antanut lupaa muuta kuin masennella. Teki mieli itkeä. Lievää masennusta oli vielä seuraavat kaksi päivää ja tänään on ensimmäistä päivää suht normaali olo. En tajua, miten mulle on viime aikoina tullut noin hirveä masennus.

Päätin, että jätän een kyllä vähäksi aikaa ihan kokonaan. Huomasin nimittäin myös, että kiinnostus huumeisiin on selkeästi itsellä taas lisääntynyt. Surffailen pitkästä aikaa psyvaultissa, huumeet pyörii päässä tosi paljon, suunnittelen seuraavaa viikonloppua ja uusia kuosailuja innolla jne. Lisäksi huomaan ensimmäistä kertaa, että en enää niin välitä, vaikka tajuan olevani koukussa. On sellainen fiilis, että mitä sitten. Eli nyt selkeästi täytyy vähän potkia itseään ja takoa järkeä päähän. Pohdittiin miehen kanssa, jos oltaisiin jätetty huumeet ihan kokonaan pois vähäksi aikaa. Mutta itse en pysty siihen! Siis koska rakastan niin äärettömän paljon tanssimista ja sitä juhlaa ja tiedän, että en saa enää pelkästä alkoholista kiksejä. Plus että en edes halua juoda kännejä, kun esim. ekstaasi on paljon haitattomampaa. Oonkin nyt päättänyt pysyä pirissä ja ottaa sitäkin vain ihan pieniä annoksia, yrittäen myös jättää alkoholin juomisen hieman vähemmälle. Olen nimittäin huomannut juovani enemmän kuin ennen ja tolejen siihenkin kasvaneen. Mutta en yksinkertaisesti kestä pelkkää arkea! Piri sopii mulle tosi hyvin, koska se vähentää masentelua ja koska sen ansiosta on niin hauskaa niin se kantaa läpi harmaan arjen taas seuraavaan viikonloppuun. Ja miksi pitäisi elää niin kuin kukkahattutädit? Kunhan ei vedä liikaa niin tarviiko siitä ottaa morkkiksia, että bilettää lähes joka viikonloppu? Meno kun ei kuitenkaan ole kovin hurjaa. 🙂 Mutta huomaan silti puolustelevani tätä kaikkea yhä uudelleen, koska tiedän mitä tavalliset ihmiset tästä ajattelee. Miksen voi vaan olla tyytyväinen elämääni, kun ei tää huumeidenkäyttö ole itselle mikään ongelma eikä se näy ulospäin eikä viihdekäyttö vaikuta mun normaaliin elämään (mitä nyt een käytön jälkeen näköjään tulee parin päivän masentelua)? Ainoa ongelma on se, kun mietin että esim. naapurit pitäis sitä ongelmana, jos tietäis. 🙂

From → Uncategorized

2 kommenttia
  1. Serotonerginen vaurio permalink

    Ekstaasia tulisi kiskoa korkeintaan kerran parissa kuukaudessa. Edes puhdas MDMA ei ole mitenkään kovin aivoystävällistä ainetta, vaikka jostain syystä niin kuvittelet. Jokainen käyttökerta tekee varmasti vahinkoa aivoille, todennäköisesti jopa enemmän kuin pienet kännit. Jatkuva käyttö voi näkyä muun muassa elämänhallinnan menettämisenä, masennuksena, jatkuvalla käytön tarpeella (kun mielihyvää ei saa enää normaalin arkielämän ärsykkeistä).

    Olet vakavemman addiktion alkuvaiheessa, kun käyttö ei vielä merkittävästi vaikuta arkielämään ja työhön. Tekstistäsi paistavat kaikki merkit siitä, että olet voimakkaassa psykologisessa riippuvuussuhteessa näihin aineisiin. Jos olisit vaativimmissa älyllisissä työtehtävissä, voisit ehkä huomata käytön takia heikentyneen suorituskyvyn viikoillakin. Joka viikonloppuna toistuva runsas amfetamiinin käyttö kuormittaa sekä aivoja, mutta etenkin verenkiertoelimistöä.

    Suosittelen useamman kuukauden taukoa käytöstä, jonka jälkeen voi harkita satunnaista käyttöä. Itselle kannattaa asettaa selkeät rajat nyt kun vielä pystyt. Harrasta runsaasti liikuntaa ja syö terveellisesti. Etsi uusia tapoja viettää viikonloppuja, joihin ei liity huumeiden käyttäminen. Opettele nauttimaan elämästä muillakin tavoin. Älä sorru hetken mielijohteesta.

    Tiedän mistä puhun. Olen alan asiantuntija sekä koulutukseni että oman kokemuspohjani kautta. Käytän huumeita säännöllisesti, mutta järkevästi.

  2. Nyt kun luen uudelleen tätä kirjoittamaani tekstiä, siitä tosiaan paistaa läpi lisääntyvä riippuvuus. Jostain syystä ekstaasin käytön jälkeen on aina enemmän mielessä huumeiden käyttö. Esim. nyt viime viikonlopun jälkeen, kun otin vain piriä, ei samanlaista oloa ole. Eli kyllä se ekstaasi vaan aiheuttaa mulle enemmän psykologista riippuvuutta. Jo usein on kuitenkin ollut ekstaasin käytön jälkeen fiilis, että miksi taas otin, kun en edes niin paljon tykkää siitä aineesta. Joten, taidan tosiaan nyt jättää een vähäksi aikaa kokonaan.

    En oikein tiedä, mitä tarkoitat vaativimmilla älyllisillä työtehtävillä. En kuitenkaan ole huomannut mitään vaikutuksia esim. ajatteluun tai muistamiseen.

    Myönnän, että viime aikoina on tullut käytettyä piriä aika usein, yleensä kerran viikossa. En silti sanoisi, että käyttö on mitenkään runsasta, siis en ota kovin suuria annoksia. Minulle on tärkeää, että käyttö pysyy aisoissa. Enhän esim. ole koskaan antanut itseni jäädä koukkuun tupakkaankaan: heti kun huomasin riippuvuusoireita siihen, jätin röökin kokonaan (ennen poltin usein kännissä) enkä ole sen jälkeen siihen koskenut (mitä nyt sauhun seassa välillä tulee poltettua, mutta maku kyllä kieltämättä vaan yököttää). Eli mulle on todella tärkeää, että en jää koukkuun. Jotenkin tulee vaan vastenmielisyys koko riippuvuusajatuksesta. Joten en sinuna olisi kovin huolissani. Osaan kyllä pitää huolta itsestäni. 🙂 Elämässäni on paljon muutakin kuin huumeet, huumeet ei pyöritä elämääni vaan on vain kiva lisä. Olen viime aikoina aloittanut uusia harrastuksia ja toteuttanut haaveitani. Kesän aikana liikunnan harrastaminen on jäänyt vähän vähemmälle (keväällä liikuin noin 10h viikossa, nyt vain pari tuntia), mutta syksyn tullen helteiden ja auringonoton loputtua on tarkoitus taas palata entiseen. Mitä syömiseen tulee, olin jonkin aikaa raakaruokavaliolla melkein kokonaan, mutta luonteelleni tyypillisesti alkuinnostuksen mentyä se vähän jäi. Olen tosi laiska tekemään ruokaa ja on vaan niin helppoa ostaa valmisruokaa tai käydä Subwayssa tai pitsalla. Ruuan terveellisyys kuitenkin kiinnostaa ja ehdotinkin miehelle, että kokeiltaisiin luomuruokaa kuukauden ajan! Pyrin joka tapauksessa välttämään lisäaineita ja valitsemaan kotimaisia tuotteita. Lihaahan en edes syö…

Jätä kommentti

PsykeAnonyymi

Anonyymi psykedeelien ja muiden tajuntaa laajentavien aineiden satunnainen käyttäjä.