Siirry sisältöön

Eka pirikokeilu ja huumeiden hinnoista

3 elokuun, 2013

Sain taas kannustavan kommentin ja pari kysymystä ja ajattelin vastata niihin näin oman postauksen voimin, sillä varmasti samat kysymykset kiinnostaa muitakin.

”Moikka! Löysin blogisi viikko sitten ja melkein yhdellä istumalla kävin kaikki postauksesi läpi.Oma elämäni on kaukana sinun elämästäsi, joka tuokin juuri sen viehätyksen.Tyylisi kirjoittaa on myös minun mieleeni 🙂 Puhut suoraan asioista ja elämästäsi ja uskallat elää sitä, juuri niin kuin itse haluat, mitä ihailen suuresti.Toivomus lukijana olisi, että tee päivityksiä niin usein kun mahd.,sillä itse ainakin kärkyn lähes joka päivä onko tullut mitä uutta 😉
Tässä on mietteitä mitä viimeksi lukiessa nousi mieleen: parisuhteesi kuulostaa mielenkiintoiselta ja suhtautumisenne huumeisiin.Oletteko yhdessä aloittaneet kokeilut vai onko se ollut teitä alunperinkin yhdistävä tekijä? Lisäksi kysyisin että paljon tulee keskimäärin maksamaan viikonlopun aikana käytetyt “aineet” eli mikä on hintahaarukka, jolla esim pari pilleriä saa ilon pitoon?
Kysymykset kuulostaa idiooteilta, mutta olen kuin Liisa Ihmemaassa blogisi löydettyäni ;)”

Olen aina ollut kokeilunhaluinen ja itse asiassa ihan ensimmäinen huumekokeiluni oli LSD:llä lukiossa. Tilanne tuli silloin aika yllättäen, kun kaverini deitti tarjosi sitä meille. Kaverini ei uskaltanut kokeilla, mutta itse maistoin pienen palasen. Hirveästi ei vaikuttanut, kun oli niin pieni annos, mutta pää tuntui kevyeltä ja muistan nauraneeni yhdessä vaiheessa niin paljon, että putosin tuolilta. 🙂 Lisäksi maton kuviot muuttuivat kolmiulotteisiksi ja nousivat matosta ylös. Kun ajoin kotiin pyörällä, irtaannuin kehostani ja näin itseni yläpuolelta lintuperspektiivistä. Jälkeenpäin luin tietysti haposta netistä ja säikähdin vähän, kun peloteltiin mm. skitsofrenialla jne. Seuraavana päivänä ainakin oli ihan älyttömän hirveä masennus, enkä saanut mieltä piristymään mitenkään, vaikka kaikki oli ihan hyvin. Mutta en katunut tietenkään, ajattelin vaan pitkään sen jälkeen, että en sitä ainetta enää ainakaan uskalla kokeilla enää uudelleen. Nyt tietysti kun on lukenut vähän jotain muutakin kuin niitä huumevalistussivuja niin uskaltaisi sitäkin taas kokeilla. 🙂

Sen jälkeen en törmännyt huumeisiin pitkään aikaan ennen kuin vasta nykyisen poikaystäväni kanssa. Hän oli jonkin verran käyttänyt ekstaasia kavereidensa kanssa ja muutaman kerran piriä ja tietysti kannabista. Miehen kaveriporukka on tosiaan aika huumemyönteistä ja monet käyttää ainakin pari kertaa vuodessa jotain. Oikeastaan meillä tämä vähän runsaampi käyttö alkoi sillä, kun miehen kaveri tuli yhtenä torstai-iltana mun silloiselle kämpille ihan tohkeissaan ja kertoi saaneensa piriä hankittua. Oltiin miehen kanssa jo menossa nukkumaan ja oltiin poltettu sauhuakin siinä, joten olin aika tööt ja väsynyt. 🙂 Mutta ei siinä, äkkiä meikit naamaan, nielasin pommin ja lähdettin paikalliseen yökerhoon. Muistan, että oli aivan tosi mahtava fiilis ja erityisesti valot kiinnitti huomion, ne oli jotenkin kirkkaammat kuin ennen. Ja tietysti jaksoi tanssia ja oli maailmanvaltias-olo eli itsetunto katossa. Muistan kyllä, että tuntui tosi hurjalle kokeilla niin vahvaa huumetta ja en aluksi meinannut uskaltaa nielaista pommia. Mutta ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasi, että eihän siinä mitään pahaa tapahtunut, päin vastoin. Sen jälkeen pyysin miestä hankkimaan lisää piriä, mutta saatavuus oli aika huono.

Tätä pirikokeilua ennen oltiin käytetty alkoholia ja rauhoittavia koko kesä, kun mies sai lääkäriltä 100 kappaleen reseptin. Muistan yhden kesäillan, kun oltiin oltu jossain baarissa alkoholi + rauhoittavat -kombo alla ja kotiin tullessa poltettiin vielä savut. Makasin sängyllä miehen vieressä ja olo oli tosi rento ja raukea ja jäsenet tuntui raskailta, oli niin älyttömän mahtava olo ettei koskaan ennen. Tuntui kuin olisi leijunut pilvissä. Pidettiin toisiamme kädestä ja kosketus tuntui upealta. Oltiin siinä vaiheessa vasta alettu seurustella ja rakkaus miestä kohtaan oli sillä hetkellä potenssiin sata. 🙂

Hinnoista sitten. Vähän riippuu keltä ostaa. Täällä meidän paikkakunnalla on aika huono tarjonta eli ollaan essot haettu toiselta paikkakunnalta meidän luottomyyjältä. Hinnat vaihtelee 17-25e/kpl, riippuen esson sisällöstä. Paremmat eli vahvemmat maksaa enemmän ja sekin vaikuttaa, kuinka paljon ostaa kerralla. Huonommatkin maksaa 25e/kpl, jos ostaa vaan pari. Me ollaan yleensä ostettu parikymmentä kerralla, silloin saa vahvimpiakin tuohon 17e/kappalehintaan. Jos ostaa vielä enemmän niin hinta laskee vielä entisestään. Meillä käyttömäärät on aika pieniä, yleensä puolikas tai maksimissaan puolitoista kerralla. Eli ei siihen kamalasti rahaa mene. Varsinkin, kun essoissa ei tule koskaan enää sitten baarissa juotua mitään (paitsi vettä) niin tulee aika halpa baari-ilta.
Pirin hinnoista en ole kunnolla selvillä, mies aina hankkii sitä meille. Käytän yleensä aineen vahvuudesta riippuen 0.2-0.5g eli meniskö siihen sitten rahaa noin 15-20e.

From → Uncategorized

One Comment
  1. Nimetön permalink

    moissu

Jätä kommentti

PsykeAnonyymi

Anonyymi psykedeelien ja muiden tajuntaa laajentavien aineiden satunnainen käyttäjä.