Siirry sisältöön

Rauhallinen perjantai

25 elokuun, 2013

Niin kuin olin suunnitellut, perjantai meni selvin päin. Tai no melkein. 🙂 Olin siis kuskina ja oli kyllä kieltämättä ihan kivaa! Baarissa join yhden hanasiiderin, mutta taisi olla puoliksi vettä kun maistui niin laimealle eikä kyllä noussut yhtään päähän. Olin siis yökerhossa yksin, mies ja sen kaveri oli pubissa. Ihan uskomatonta kyllä, miten musiikki, valot ja se bilefiilis voi kihahtaa huiviin! Tanssin ja nautin olostani, fiilistelin vaan. Ei kyllä alun jälkeen tuntunut yhtään, että olisin muka ollut selvä! Lähdin kahden jälkeen hakemaan kundeja pubista ja mies tenttasi, että enkö oikeesti oo ottanut mitään kun olin kuulemma ihan adhd ja kuulemma oli ihan pirisilmät. Pubissa otin sitten puolikkaan diapamin ja koska en ollut syönyt todella moneen tuntiin, sehän kihahti heti päähän. Tuli kyllä niin älyttömän rento olo ja hyvä fiilis, että ihmettelen, miksen ole käyttänyt rauhoittavia pitkään aikaan. Pian tosin vaikutus häipyi, vaikka en silti tiedä olinko ihan täysin skarppina ratissa. Loppumatkasta poltin vielä parit savut, mutta ne ei edes nousseet päähän. Kotona join pienen lonkeron ja söin toisen puolikkaan pamin ja rentouduin sohvalla Sinkkuelämää katsellen.

Seuraavana aamuna oli tosi mahtavaa herätä, kun oli niin hyvä mieli edellisestä illasta, ihan kuin olisi viettänyt kunnon bileillan, paitsi ettei krapulasta ollut tietoakaan. Lauantai-illalla mentiin vielä salillekin ja tuli tehtyä oikein kunnon jalkatreeni. Muutenkin olen nyt kesätauon jälkeen alkanut taas käydä lenkillä ja tavoitteena tosiaan se 10h liikuntaa viikossa.

Loppuyhteenvetona: voisi lähteä useammin kuskiksi! Miehen kaveri oli kyllä hyvä siinä kotimatkalla, kun meni ihan sekaisin sauhusta ja tenttasi meiltä vaikka kuinka kauan, että kuka meille on kuskina?! En siis ole koskaan ennen ollut ja ilmeisesti ei siinä sekavuustilassa ymmärtänyt, että kuka meidän kolmen bileporukkaa oikein kuskaa. Puhuinkin siitä kuskinpaikalta, mutta ei se tajunnut mitään. Nukahti sitten meidän keittiön lattialle, kun päästiin perille. Oli vissiin vähän tujua sauhua. 😀

From → Uncategorized

2 kommenttia
  1. Nimetön permalink

    Mukava kuulla että sait vietettyä kaipaamasi rauhallisen viikonlopun 🙂
    Minkälaista liikuntaa harrastat? Käyt ilmeisesti ahkerasti salilla, mutta jotain muuta lisäksi? Vaikuttaako päihteiden/huumeiden käyttö miten urheiluun, kuten jaksamiseen tai palautumiseen millä lailla ? Kun alkoholi yleensä (ainakin itselläni) vetää joskus moneksi päiväksi voimat ja fiilikset pois, joten miten kroppa toimii esim vaikka kevyen viikonloppukäytön jäljiltä ?

  2. Pari kertaa viikossa käyn salilla ja sen lisäksi koiran kanssa lenkkeilen yleensä päivittäin. Lisäksi kerran viikossa ratsastusta, joka on oikeastikin aika fyysinen laji. En ole huomannut, että päihteiden tai huumeiden käyttö olisi vaikuttanut mitenkään erityisesti. Tai ei nyt tietenkään seuraavana (krapula)päivänä jaksa mitään tehdä, mutta kyllä sitten yleensä heti sitä seuraavana päivänä on jo ihan pirteä ja energiaa riittää. Kerran olin edellisenä iltana ottanut piriä ja vaikutus oli vielä aamullakin niin voimakas, että minähän kävin reippaan tunnin lenkin koiran kanssa! Oli vaan niin paljon virtaa vielä, että oli melkein pakko lähteä ulos ja liikkumaan. Sitten taas nyt Weekendin jälkeen otti niin koville, ettei kyllä pariin päivään jaksanut tehdä yhtään mitään. Nyt jäi viime viikonlopusta niin hyvät fiilikset, että voisi rankan biletyksen jättää vähäksi aikaa väliin niin kuin olen puhunutkin ja rentoutua vaan kotona ehkä yhden siiderin ja/tai sauhun voimin.

Jätä kommentti

PsykeAnonyymi

Anonyymi psykedeelien ja muiden tajuntaa laajentavien aineiden satunnainen käyttäjä.