Siirry sisältöön
Tags

Repsahdus

27 tammikuun, 2014

Hups, tuli sitten otettua piriä lauantaina. 🙂 Tiesin kyllä, että en pysty jättää aata kokonaan taakse ainakaan ihan vielä. Mutta olin kyllä tyytyväinen itseeni, kun pystyin pitämään 1,5kk tauon! Enkä nytkään hirveästi ottanut.

Paikallisessa yökerhossa oli tapahtumailta ja lähdettiin miehen ja R:n kanssa juhlimaan. Otin alkuillan rauhallisesti ja olinkin baariin mennessä melkein selvinpäin. Baarissa oli jo hyvä meno päällä, vaikka kello oli vasta puoli 12. Join sitten nopeaan tahtiin kaksi siideriä ja kävin myös vessassa ottamassa pienen lainin. Mitään sen erikoisempaa en huomannut, paitsi että tietysti tasoitti alkoholin humalluttavaa vaikutusta. Joko oli aika laimeaa tai sitten mulla on tolet vielä kuuden viikonkin jälkeen korkealla.

Tuli tanssittua aika paljon, koska dj:t soitti ihan törkeän hyvää musiikkia! Hypin ja pompin eturivissä. 🙂 A ei antanut mitään erityistä säväystä, itsetuntokaan ei juurikaan kohentunut. Onneksi sain pienen kännin aikaiseksi niin tuli rennompi fiilis.

Ilta tuntui yllättävän pitkältä ja koska olin lopettanut nousuhumalan aikaan juomisen, aloin myös selvitä. Asiaa auttoi tietysti säännölliset vessakäynnit. 🙂 Taisin tosin vaan neljä lainia vetää illan aikana, joista yhden kotona ennen lähtöä.

Harmitti ihan älyttömästi, kun kellään ei ollut sauhua mukana!! Siitä olisi saanut tosi mahtavan olon. Olisi pitänyt tajuta itse ottaa mukaan, mutta koska R on aina ennen ollut niin hyvin varustautunut niin ajattelin, ettei meidän tarvi siitä huolehtia.

Baari alkoikin kyllästyttää jo puoli kolmen aikaan ja päätettiin lähteä kotiin polttamaan sauhua. Loppuyö menikin varsin mukavissa merkeissä. 😉 Päädyttiin nimittäin miehen kanssa harrastamaan kaikkien aikojen parasta seksiä. Nukkumaan päästiin vasta kahdeksan aikaan. Seuraava päivä oli myös aika ihana: leffojen katselua ja tuhmuuksia koko päivä. 😀

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Jätä kommentti

PsykeAnonyymi

Anonyymi psykedeelien ja muiden tajuntaa laajentavien aineiden satunnainen käyttäjä.