Siirry sisältöön

Rakkaudesta ekstaasiin

4 helmikuun, 2014

En edes muistanut, miten ihana aine se onkaan. 🙂 Rakastuin uudestaan. Parasta!

Mutta aloitetaas alusta. Kävin yhdellä kätkölläni pari viikkoa sitten ja huomasin, että hemmetti, siellähän on muutama esso jäljellä! Siitä se ajatus ilmeisesti jäi mieleen ja nyt lauantaina kehkeytyi idea lähteä pitkästä aikaa essojen voimin baariin. Edellisellä kerrallahan olin ottanut eetä ihan vaan kotona ja sitä edellisellä kerralla piriä ja vähän kaikkea muuta mukavasti sekaisin, niin pelkät esso-olot ei olleet niin vahvat.

Viime kerrasta oli tasan kaksi kuukautta aikaa. Pääasiassa olen pyrkinyt pitämään kolmen kuukauden taukoja, mutta ei se aina onnistu. 🙂 Kätkössä oli jäljellä kolme vihreää Philipp Pleinia ja yksi vihreä Y. Varasin Y:n itselleni, koska tiesin sen olevan PP:itä parempi. Otettiin noita Y-essoja joskus vuosi sitten, taisi olla ihan ensimmäisiä essokokeiluja. Itselläni siis vain 1kpl, muilla 1½kpl.

Alkuillasta olin polttanut vähän sauhua ja juonut sitten kaksi puolen litran siideriä. Baariin tultaessa olo oli jännittynyt ja odottava. 🙂 Tilattiin juotavat ja istuttiin katselemaan meininkiä. Olin jo aika humalassa ja vähän kaduin, että tuli ostettua vielä yksi juoma. No, hainkin sitten heti reilusti vettä ja kyllä se drinkki sitten meni nopeasti alas.

Toiset otti kokonaiset essot vähän ennen klo 12 (buustasivat puolikkailla myöhemmin). Kolmen vartin jälkeenkään eivät olleet vielä vaikuttaneet, mutta muistutin näiden kyseisten alkavan vaikuttaa hitaasti. Ravasin itse vessassa, kun oli tullut juotua niin paljon, viimeisimpänä tosin vain vettä. Aika meni yllättävän nopeasti ja yhtäkkiä tajusin kellon olevan melkein puoli 1. Oli viimeistään aika ottaa oma essoni. Pilleri oli pienempi kuin PP:t, mutta maku oli yhtä tuju. 🙂 Tapanani on aina nielaista tabletit murskaamatta tai pureskelematta, koska se maku on niin paha! Pureskelemalla vaikutukset kuulemma tulevat nopeammin ja muistaakseni ollaan joskus tehty murskasta pommit ja testattu sillä tavalla, huomaamatta kuitenkaan eroa.

Musiikki vaihteli todella suuresti, sillä illan aikana esiintyi kolme dj:tä. Aluksi baarissa soi aika perus teinimusa, ei yhtään meidän tyyliä. Silloin puoli 1 aikaan alkoi soida ihan älyttömän hyvä musiikki ja harmitti, kun ei esso vielä vaikuttanut siinä vaiheessa yhtään! Muilla alkoi jo takaraivossa tuntua pieni kutina, että kohta olot alkaa. 🙂 Mies oikein kysyi multa, että häh, muuttuiko tää musiikki jotenkin. Mutta ei siis vielä ollut esson vaikutusta vaan genre vaan vaihtui ja äänenvoimakkuus koveni.

No, tästä eteenpäin muistikuvat onkin vähän hämärät. 😀 Kelloa katsoin sen verran, että 25 minuutin jälkeen naksun ottamisesta alkoi tuntua lievät vaikutukset. Siis sellaiset, että täytyi oikein tunnustella oloa, että jokohan. 30 minuutin jälkeen olin jo varma, että nyt tuntuu. Olin miettinyt syömisen aika hyvin eli niin, että olin syönyt kunnolla kuuden aikaan ettei olisi nälkä, mutta ettei täysi vatsa myöskään loiventaisi ekstaasin vaikutusta.

Aluksi huomasin katseen terävöityvän. Ihmisten siluetit piirtyivät terävinä esiin taustasta. Huomasin myös, että ikään kuin näin enemmän ympärilleni. Siis että näkökenttä olisi laajentunut, olisin nähnyt suunnilleen 220 astetta normaalin 180 asteen sijaan. Tässä vaiheessa vähäisinkin vessahätä katosi kokonaan enkä sitten käynytkään koko loppuillan aikana enää kusella. Olisi ehkä pitänyt, sillä olisin tajunnut vähän tsekata miltä silmät näyttää. 😀

En muistanut yhtään, miten sosiaalinen ja itsevarma olo ekstaasista tulee! Muutenkaan sitä oloa ei kerta kaikkiaan muista enää selvänä, ei ennen kuin on taas ekstaasin vaikutuksen alaisena. Silloin muistaa, että aina niin! Ehkä se on hyväkin, sillä muuten niitä varmaan haluaisi popsia koko ajan. 🙂 Tällä kertaa oli jollain tapaa erilainen olo kuin pitkiin aikoihin essoista. Ehkä nuo Y:t vaan oli niin hyviä! Oli nimittäin just sellainen fiilis kuin silloin ekoilla kerroilla! Yleensä essot vetää ihan veteläksi, mutta tällä kertaa hyvä olo oli enemmän henkistä kuin fyysistä. Jaksoin tanssiakin, vaikkakaan en muistaakseni hirveästi kuitenkaan tanssilattialla pyörinyt, musiikki kun vaihtui jälleen ihan paskaksi.

En tajua yhtään, mihin kaikki aika katosi! En muistaakseni tehnyt edes mitään erikoista tai kuluttanut aikaa mihinkään, mutta yhtäkkiä huomasin kellon olevan jo puoli neljä! Mitä hemmettiä, olisin voinut vaikka vannoa, että se olisi lähempänä puolta kahta!! Muistaakseni olin välillä istunut miehen kanssa ja oltais vaan juteltu, välillä kävin juttelemassa parille vieraalle tyypille. Välillä käväisin tanssimassa. Välillä etsin muita. Mutta ei tuohon kaikkeen mitenkään voinut saadan koko iltaa kulumaan! No, ei auttanut muu kuin lähteä baarista kotiin. Hitto, että ulkona oli kylmä! Taksijono oli yhtä kidutusta, kun jäätävä viima puhalsi suoraan meihin. Ja jono kesti ikuisuuden, varmaan 20min! Taksissa nuokuin silmät kiinni. Olo ei ollut kovin sosiaalinen. Taisin nähdä jotain valveunia tai sitten en yksinkertaisesti ajatellut mitään.

Kotiin kun päästiin niin sauhua! Ja sitä pystyi taas polttamaan ihan älyttömästi eikä uni tullut millään. Olin virkeä ja juteltiinkin vaikka kuinka kauan yhden meidän porukassa mukana olleen B:n kanssa ja juttelu oli kivaa! Huomasin tässä vaiheessa, että olin näköjään purrut leukoja yhteen koko illan ihan todella lujaa ja varsinkin oikea leukalihas oli ihan hiton kipeä! Kun yritin nukahtaa, leukaan sattui ja aina siinä vaiheessa huomasin, että olin rentoutusyrityksistä huolimatta taas purrut hampaat yhteen! 😀 Lopulta taisin nukahtaa seitsemän aikaan aamulla.

Seuraavana päivänä ei ollut tietoakaan mistään masennuksesta! Ihana afterglow ja hyvä fiilis mahtavasta illasta! On se ekstaasi vaan hauska aine. 🙂 Mistään muusta aineesta ei kyllä saa samoja oloja. Ja tämä kerta oli erikoisen onnistunut, taisi vaan olla niin hyviä nuo Y:t. Harmi, kun ne on nyt loppu. 😦

Sunnuntaina illalla alkoi olla ihan hemmetin väsynyt ja vähän kipeäkin olo. En ollut ehtinyt nukkua kuin viisi tuntia. Flunssaisuuden ajattelin aiheutuvan siitä, kun yksi meidän porukasta oli ollut viikon kipeänä, ehkä tartutti lauantaina taudin muhun? E kun varmasti vielä laski vastustuskykyä. Maanantaina olin totaalisen väsynyt ja päätin olla menemättä töihin, flunssan oireet tuntui pahenevan. Nukuin ja otin rauhassa. Illalla alkoi sitten tuntua jo paremmalta ja pääsin sinne töihinkin. Tänään tiistaina oli jo paljon parempi olo, vaikka aavistuksen nuhainen. Joku pieni kahden päivän miniflunssa? Vai johtuiko E:stä?

Anyway, oli aivan älyttömän mahtavaa!! Seuraavalla kerralla täytyy vaan oikeasti valkata bileet paremmin niin ettei ilta lopu kesken. 🙂

From → Uncategorized

One Comment
  1. Ihana kirjoitus jälleen kerran, tykkään! 🙂

Jätä kommentti

PsykeAnonyymi

Anonyymi psykedeelien ja muiden tajuntaa laajentavien aineiden satunnainen käyttäjä.