Siirry sisältöön

Kysymyksiä

3 heinäkuun, 2014

”Kysymykseni I: onko sulla mitään hyvää unensaantireseptiä? Pää + tyyny + silmät kiinni ei ikävä kyllä toimi. 😀
Ja kysymys II: Sienet vs. laput? Onko kokemusta – osaatko verrata? Jos budeissa ahdistaa, niin kannattaako edes kokeilla sieniä?”

Itselläni ei ikinä ole ollut mitään univaikeuksia, paitsi viime aikoina. Nykyisin tuntuu, että aamulla kun herää ja vaikka olisi nukkunut 7-10h niin aina väsyttää samalla tavalla. Ja koko päivän väsyttää. Sit jos nukun päikkärit, unien jälkeen on usein huono olo, mutta jos sitten lähtee vaikka lenkille niin loppuillan olen pirteä – ja valvon myöhään. Unirytmi on nyt sellainen, että herään yleensä 12 aikaan. Ei auta, vaikka yrittäisi kääntää sitä ja herätä aikaisin – en kuitenkaan saa unta ennen kahta yöllä. Mutta kysymykseesi palatakseni. Tuo l-tryptofaani on itselläni auttanut. Sauhu ei itselläni hirveästi auta unettomuuteen, varsinkaan jos annos on iso. Minulla nimittäin isot annokset sauhua vaan piristää. 🙂 Ja sitten höpötän kaikkia oivalluksiani myöhään yöhön.

Miehellä on aina lapsuudesta saakka ollut nukahtamisvaikeuksia. Siihen täytyy vaan löytää joku oma kikka. Mies katsoo tv:tä, minä luen kirjaa. Itsellä auttaa myös, jos on tehnyt jotain fyysisesti rankkaa (muistutus itselleni: täytyy alkaa taas käydä salilla!). Miehellä ei tosin sekään auta, hän ei saa unta vaikka olisi kuinka väsynyt.

Nukahtamislääkettä olen kokeillut kerran eikä enää toiste! Oli hirvein aine ikinä! Miten lääkärit voi edes määrät tollasia? Kyllähän sitä hyvin nukahti, mutta koko seuraava päivä väsytti niin paljon, etten edes sängystä jaksanut nousta ylös. Kyseessä siis Mirtazapin, jota määrättiin mulle, kun kävin valittamassa masennusta. Se vain pahensi asiaa, koska itkin vaan kun harmitti niin paljon se väsymys!

Suosittelisin kokeilemaan: säännöllistä rytmiä, paljon liikunta, puhdasta hyvää ruokaa (luomuvihannekset, hedelmät, pähkinät ym. Niistä kannattaa tehdä vaikka kerran päivässä pirtelö, myös mehustamista kannattaa kokeilla. Villiyrttejä unohtamatta! Kamomillatee illalla voisi auttaa.)

Olen kokeillut lsd:tä kaksi kertaa, sieniä kolme kertaa. En oikein osaa vielä vertailla niitä, koska kaikki kokeilukerrat ovat olleet vähän erilaisia. Sienissä on tosin se hyvä puoli, että vaikutusaika on lyhyempi. Itsellä ei sienissä eikä lapuissa ole koskaan ahdistanut. Miestä tosin sienet kyllä ahdistaa ja samoin sauhu. Eli ei välttämättä sitten kannata kokeilla, paitsi jos set&setting on kunnossa.

From → Uncategorized

One Comment
  1. Kuinka usein poltat hatsia? Onks sulla bongi vai ihan vaan käärit? Mulla ei oo ikinä ollu univaikeuksia oikein, jatkuvan aika runsaan sauhuttelun jälkeen niitä on kyllä tullu vähän jos en polta ennen nukkumaanmenoa mut ei nekään hirveen pahoja oo 😀 lappuja oon kokeillu 2 kertaa ja sieniä myös 2, mun mielestä aivan eri maata noi keskenään. Sieniä taisin molemmilla kerroilla joko ihan vähän liikaa ottaa tai sit vaan olin niin ällikällä lyöty kokemattomana (lappuja olin aikasemmin testaillu) et rupes vähän ahdistaakkin ku tuntu et aivot on mössöä ja ettei oikeen tajua mitään mistään, jotenkin sienissä tuntui ettei trippi oo niin paljon itsellä hallinnassa kun hapoissa ja jälkeenpäin kun on kelaillu niin tosi paljon tuli näköharhojakin mitä ei ihan ensin edes tajunnut harhoiks, esim ihmisten kasvot, vartalot ja oikeestaan melkeen kaikkien asioiden tai tavaroiden väri, koko ja malli saattoivat olla aivan erilaisia kuin normaalisti. Hapot oli jotenkin kivempi, ei ahdistanut ja kaikki näytti kauniilta ja värit kirkkaammilta, olo oli ihana molemmilla kerroilla 🙂 tästä kommentista ei alunperin pitäny tulla näin pitkää mut innostuin nyt kirjottamaan heh.. Oonkin sun blogia seurannut aika kauan jo, kaikki postaukset aina lukenu mut en oo vaan ikinä laittanu mitään viestiä mut nytpä laitoin ku taas kommentteja pyysit edellisessä postauksessa 😀

Jätä kommentti

PsykeAnonyymi

Anonyymi psykedeelien ja muiden tajuntaa laajentavien aineiden satunnainen käyttäjä.