Siirry sisältöön
Tags

Tähtisädepöllyssä

16 syyskuun, 2014

Tilasin Silkkitieltä 150 mikkisiä lappuja ja testiin pääsivät perjantaina. En ollut aiemmin ottanut noin ”isoa” annosta ja tarkoitus olikin, että saisi kunnon vaikutukset. Ja kyllähän se vaikutti ihan kivasti. 🙂 Olin kolme tuntia aika kuutamolla. Tai siis todellisuus oli jossain hyvin kaukana. Tuntui, kuin olisin tipahtanut jonkun toisen ihmisen asuntoon, elämään ja ruumiiseen. Ihmettelin vaan, kun kaikki näytti asunnossa niin vieraalta, mutta samaan aikaan tutulta. En ollut enää sama kuin ennen, en oikeastaan tiennyt kuka oikeasti olen.

Kaikki esineet näyttivät hassuilta: välimatkat olivat joko tavallista lyhyempiä tai pidempiä ja esineet näyttivät tavallista isommilta tai pienemmiltä. Esim. vessanpönttö näytti todella pieneltä ja sitten taas tietokoneen ja kännykän ruutu sekä omat kädet näyttivät valtavilta! Liisa Ihmemaassa -syndrooma. 🙂

Jäin pitkään tuijottamaan itseäni peilistä. Kasvoni vääristyivät, laineilivat ja muuttuivat. Siinä katsoessani omat kasvoni muuttuivat ainakin 25 eri ihmisen kasvoiksi! Eikä se vielä mitään, mutta hyppäsin aina siksi hetkeksi sen näkemäni ihmisen elämään: olin se vieras ihminen. Tämä oli lumoavaa ja hauskaa, viihdyin peilin edessä vaikka kuinka kauan. 🙂

Myöhemmin kun mietin henkisesti kaikkea tärkeää: maailmaa, tätä elämää ja itseäni, päädyin jälleen tuijottamaan itseäni peilistä. Ja se oli upeaa, koska hyväksyin itseni juuri sellaisena kuin olen. Näytin uskomattoman kauniilta ja täydelliseltä! Itkin, koska minulle tuli siitä niin hyvä mieli. Samaan aikaan näin peilistä itseni, mutta olin koko maailma. Olin kaikki ja se kaikki oli niin täydellinen, juuri sellainen kuin kuuluukin olla.

Muuten, sellainen ihminen, joka ei ole koskaan ihmetellyt omien varpaittensa täydellisyyttä ja ihmeellisyyttä, on aika tylsä! 🙂 Jäin oikeasti ihastelemaan sitä, miten hienosti koko ruumiini toimii, ilman että minun tarvitsee miettiä tai ohjailla sitä ollenkaan. Oli niin hienoa tajuta, että minun ei ole tarvinnut nähdä ollenkaan vaivaa, jotta ruumiini on aikanaan muodostunut ja syntynyt. Nauroin ja itkin, koska se ajatus oli niin uskomaton ja hieno!

Sain kaikkia muitakin hienoja oivalluksia, mutta en muista niistä enää puoliakaan. 🙂 Joka tapauksessa fiilis oli koko ajan tosi hyvä ja meillä oli todella hauskaa! Lumouduin mm. pianonsoitosta. Muutenkin illan teema oli ehdottomasti musiikki. Musiikki punoutui jotenkin kaikkiin ajatuksiin. Tajusin, että elämä on musiikki ja musiikki on elämä! Ja musiikki on ainoa asia, joka yhdistää kaikkia maailman ihmisiä! Musiikki on kieli, jota kaikki ihmiset puhuvat ja ymmärtävät. Näin välähdyksenä, että maailmankaikkeus on musiikkia. Ja laskin mielessäni asioita, joiden kautta pääsee maailmankaikkeuden yhteyteen: musiikki, luonto ja toiset ihmiset. Mikä onkaan sen hienompaa kuin tanssia täydellisen musiikin tahtiin samanhenkisten ihmisten seurassa. Tai laulaa nuotion ympärillä hyviä kappaleita jonkun soittaessa kitaraa. Tai itse soittaa jotain soitinta. Tai ihan vaan kuunnella musiikkia. Tai se, kun TUNNET ja NÄET musiikin. Näet, minkä värinen se on tai millaisia kuvioita siinä on. Ja luontohan on musiikkia. 🙂 Tajusin, että en tarvitse mitään muuta kuin nuo kolme asiaa, silloin elämä on täydellistä.

Myöhemmin, kun vaikutus alkoi jo häipyä, aloin miettiä tätä maailmaa ja ihmisiä. Tajusin, että ihmiset juoksee itseään karkuun! Kaikilla on koko ajan hirveä kiire ei mihinkään. Kukaan ei tiedä minne on menossa, mutta sinne pitäisi kuitenkin päästä äkkiä. Vahvistui entisestään se ajatus, että aion jättäytyä pois tästä maailmasta ja vetäydyn sinne maalle hirsimökkiin kasvattaen ja keräten oman ruokani. Miksi turhaan osallistua tähän pelleilyyn ja ihmisten riistoon, kun elää voisi paljon paremminkin!

You know what music is? God’s little reminder that there’s something else besides us in this universe, a harmonic connection between all living beings, every where, even the stars.

Can you hear it? The music. I can hear it everywhere. In the wind… in the air… in the light. It’s all around us. All you have to do is open yourself up. All you have to do… is listen.

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Jätä kommentti

PsykeAnonyymi

Anonyymi psykedeelien ja muiden tajuntaa laajentavien aineiden satunnainen käyttäjä.