Siirry sisältöön

Huumeet yökerhossa

19 toukokuun, 2015


Oltiin jokin aika sitten Helsingissä yksissä psytrance-bileissä, eräässä isossa yökerhossa. Bileet oli siis yhden ison järjestäjän järkkäämät ja soittajina oli ulkomaisia psytrance-artisteja. Ajankohta ei ehkä ollut paras mahdollinen, sillä bilekansaa olisi voinut olla enemmänkin.

Mutta mihin itsellä eniten kiinnittyi huomio oli se, miten avoimesti ihan tuollaisissa virallisissa yökerho-bileissä käytettiin huumeita. Röökikoppeja oli kaksi vierekkäin, toinen vähän taaempana ja siellä taaimmaisessa kopissa oli aina hirveästi porukkaa ja jointteja polteltiin ja tarjoiltiin muille. Kaverini kysyi joltain random-tyypiltä, olisiko ekstaasia saatavilla ja ei aikaakaan kun tämä tyyppi oli sitä hommannut ostettavaksi. Tanssilattialla osa porukasta oli todella sekaisin eli niin, että sen huomasi kyllä tyhmempikin heti. Ja no, kyllähän niissä biiseissäkin laulettiin huumeista. 🙂

Olin kiinnittänyt huomioni yhteen tyttöön, joka tanssi yhteen putkeen koko illan ilman taukoja. Tyttö oli nähnyt vaivaa pukeutumisen eteen ja hänellä oli mm. siivet selässä. Kun viimeinen biisi oli soinut, tyttö oli vihdoin lähtenyt tanssilattialta ja päätti ilmeisesti käydä vessassa. Olin itse tässä vaiheessa iltaa juuri tulossa vessasta ja astumassa juuri tyttöjen vessan oviaukosta käytävälle kun näin tytön. Tyttö oli todella sekaisin, silmät suurin piirtein pyörivät päässä. Näin vierestä, kun tyttö käveli suoraan seinän luo ja yritti ikään kuin avata näkymätöntä ovea siitä seinästä. Eihän se tietenkään auennut ja tyttö näytti hetken aikaa hyvin hämmentyneeltä. Sen jälkeen tyttö kääntyi katsomaan minua ja minä sitten sanaakaan sanomatta näytin vaan peukalolla oikean suunnan vessaan, jonne tyttö lähtikin hoipertelemaan. Heh, mitähän aineita oli mahtanut käyttää. 😀

Vaikka iso osa porukasta olikin sekaisin, ilta sujui hyvin rauhallisesti, niin kuin psytrance-bileissa yleensäkin. Mitään järjestyshäiriöitä ei todellakaan ollut vaan kaikki pitivät hauskaa ja tanssivat tai juttelivat ihmisten kanssa. Mukavat bileet siis, vaikka musiikki ei ehkä ollut omasta mielestäni parhaimmasta päästä. Mutta ihan hauska siis huomata, että huumeita voi jo näköjään käyttää yökerhoissakin aika avoimesti!

From → Uncategorized

One Comment
  1. anonyymi permalink

    Helsingissä kun käyn itsekin reivaamassa, siellä todellakin käytetään avoimesti huumeita ja kysellään niistä. Minäkin olen vielä pieni nainen jolta on pari kertaa kysytty huumeita 😀 Silmistä näkee ketä käyttä ja ketä ei, mutta monesti nähnyt myös sellasia ketkä heiluu ja vaappuu ja leaut menee miten sattuu (ehkä jotkut ottaa liikaa essoa tms.)

Jätä kommentti

PsykeAnonyymi

Anonyymi psykedeelien ja muiden tajuntaa laajentavien aineiden satunnainen käyttäjä.