Siirry sisältöön
Tags

,

Hippie UG-bileet vol 2

21 toukokuun, 2015


Oltiin nyt toista kertaa hippibileissä, saman järjestäjän järkkäämät juhlat siis. Tällä kertaa bileisiin oli nähty hieman enemmän vaivaa ja mm. sisäänpääsyä varten oli punottu hienot rannekkeet. Myös kävijöitä oli tällä kertaa enemmän ja fiilis siten entistäkin parempi.

Bileet alkoivat yhdeksältä ja saavuimme paikalle jo puoli kymmeneltä. Jo silloin tanssilattialla oli noin 10 henkeä tanssimassa ja määrä vain kasvoi illan mittaan. Tällä kertaa oli omasta mielestäni parempaa musiikkia ja itsekin tanssin tosi paljon. Heti illan alkajaisiksi menin polttamaan jointin ja pummin tulta yhdeltä tyypiltä. Sytytettyäni jointin, tämä tyyppi kysyy kiinnostuneena, että mitäs oikein poltan. Vastasin vain, että no mitähän. Ja tyyppikin oli että niin joo ja pummasi savut. Muutenkin sauhu haisi kyllä koko ajan eikä muidenkaan huumeiden käyttöä hirveästi peitelty. Aika monella oli isot pupillit ja oli joukossa myös enemmän sekaisin olevia henkilöitä.

Olin pitkään miettinyt, että mitä huumeita näissä bileissä käyttäisin. Viimeksi olin ottanut lsd:tä, mutta siitä tuli vähän epämukava, jännittynyt olo. Myös sienet ovat viime aikoina olleet tauolla, sillä niistä on pääasiassa tullut huonot fiilikset. Ekstaasi sen sijaan kiinnosti ja päätinkin ottaa puolikkaan esson. Se itse asiassa sopi noihin bileisiin hyvin. Tosin luulen, että mikä itseäni essoissa nyt viehättää on niihin lisätty piri, ei niinkään mämmi. Nimittäin aluksi alkoi vaikuttaa piri ja fiilis oli mitä loistavin! Höpötin miehelle ja tanssin ja sinkoilin vähän sinne sun tänne. Sitten vasta alkoi mdma vaikuttaa ja olo muuttui raskaaksi ja vähän väsyneeksi, meni ikään kuin hyvät fiilikset huonommaksi. Siis kyllähän mämmikin ihan kivalta tuntuu, mutta ei se minulle oikein sovi mihinkään bileisiin. Yritin kuitenkin reipastua ja tahdonvoimalla sain itseni palaamaan tanssilattialle. Välillä tietysti kävin polttelemassa.

Oli kivaa ja viihdyin, mutta jotenkin jäi vaivaamaan se, ettei kukaan oikein ollut halukas juttelemaan. Itse tietysti essoja nauttineena olisin halunnut vaan höpötellä kaikkien kanssa. Pari kertaa aloitin keskustelun jonkun tuntemattoman tyypin kanssa, mutta ihmiset ei oikein olleet kiinnostuneita jatkamaan juttua. En tiedä johtuiko siitä, että olin tuntematon ja kaikilla oli oma sisäpiirinsä. Toisaalta varmaan psykedeelien käyttäminen vaikuttaa niin, että on jotenkin siinä omassa olossaan vaan, keskittyy itseensä, sulkeutuu oman kuorensa sisään. Tanssilattiallakin kaikki tanssi yksin. Vaikka siis kaveri tanssi vieressä niin silti jokainen tanssi itsekseen, pitäen välimatkan toisiin. Se haittasi myös, sillä olisi ollut kivaa tanssia jonkun kanssa!

No, perjantaina onkin luvassa vähän isommat psykebileet, sillä Pakkahuoneella esiintyy 1200 mics. Ehkä siellä joku voisi olla kiinnostunut myös juttelemaan ja tutustumaan? 🙂

From → Uncategorized

6 kommenttia
  1. anonyymi permalink

    Oi 1200 mics tänään! 🙂

  2. Nimetön permalink

    Minkä esson puolikkaan söit?

  3. anonyymi permalink

    En tiedä lähtikö aiempi kommentti perille kun jotenkin sekosi. Kiinnosti siis vain että minkä merkkistä essoa otit?

  4. En muista kyllä enää yhtään, että mikä esso oli kyseessä.

  5. Nimetön permalink

    En yleensä laita blogeihin kommenttia mutta löysin blogis(en tiiä yhtään miten) ja viihdyin pitkän aikaa lukien sun tekstejä 🙂 Kirjotat niin mukaansatempaavasti ja sun kuvailu on mahtavaa varsinkin kun en itse oo ikinä huumeita käyttäny niin tää on ihan uus juttu. Sain paljon lisää näkökantoja moniin aiheisiin sun teksteistä.
    En tiiä kuinka usein tätä blogia aijot päivitellä kun on menny jo tästäki postauksesta aikaa mut jään seurailee ja toivottavasti tulis uusii postauksii pian 😀

  6. Vihdoin löysin sielunsiskoni.

    Terveisin yksi onnellinen, sekainen ja maailmalle silmänsä avannut pieni tyttö.

Jätä kommentti

PsykeAnonyymi

Anonyymi psykedeelien ja muiden tajuntaa laajentavien aineiden satunnainen käyttäjä.